KNRB geeft sprekers roeicongres ‘Helden op het Water’

 Foto vlnr: (roei-)journalist Leo van de Ruit, penningmeester Cor Scheffers, Ronald van Liemt, voorzitter Bert AppeldoornOp 25 januari vond in Den Haag het Roeicongres plaats. De KNRB gaf als organisator de vele sprekers en workshopbegeleiders het boek ‘Helden op het Water’ cadeau. Ook hoofd sponsoring en events Ronald van Liemt en sponsormanager Judith Tillemans – Suurenbroek van Aegon ontvingen een cadeauvoucher en kunnen nu al naar het boek uitzien.

De Stichting Documentatiecentrum Roeisport ziet dit als groot blijk van vertrouwen. Voorzitter Bert Appeldoorn: “We hebben nog vijf maanden te gaan tot het boek uitkomt. Toch is de Roeibond, net als wij, nu al overtuigd van de kwaliteit en meerwaarde van ‘Helden op het Water’. We zijn daar zeer dankbaar voor.”
Tijdens het Roeicongres maakten veel bezoekers gebruik van de aanbieding waarbij ze bij bestelling van het boek een gratis DVD van het Varsity magazine mee naar huis kregen. Wilt u helden op het water bestellen? Dat kan hier. Bestelt u het boek nu, dan kunt u gratis uw naam in het boek laten afdrukken.

Foto vlnr: (roei-)journalist Leo van de Ruit, penningmeester Cor Scheffers, Ronald van Liemt, voorzitter Bert Appeldoorn